Jag eller vi?

Vaknade tidigt och var på mitt arbetsrum före mina kollegor så dukade fram de mumsiga kanelbullar jag hade köpt med mig från Cafè Orion då de uppskattas väldigt mycket. Köper med mig ibland då jag tycker att det är lite sådär mysigt att sätta oss i soffan och småprata lite.

 

Fick ett kort igår från en vän som befann sig vid tillfälle i en Burberry butik utomlands där en kasse är på bild. En present tänkte jag lite glatt så messade min underbara dotter att ”mamma får en present!!!” Älskar som tidigare sagt paket som nog de flesta människor gör <3

Svaret från hennes sida blev en tolkning om att JAG får en present översätts på någon märklig anledning till VI?

Helt plötsligt motiverade hon per telefon om biologiska förklaringar där hon blandade in våra gemensamma gener, vår liknande DNA där Jag är på något sätt Vi =)

Tycker att det är bra att man försöker genom att motivera sina åsikter, resonemang men står ändå fast (utan att ännu ha fått den) att den är min men att hon får låna den någon enstaka gång om hon frågar först.

Har du också en tonåring hemma som tar vissa av dina kläder? =) Får nog försöka hitta ett gömställe någonstans …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *