Du tror att du …

Nu när jag har tagit bilen till jobbet i ett par dagar har jag lite svårt att gå tillbaka till buss och tåg trots att jag har kvar över 2 veckor på mitt månadskort så det fick bli bil idag igen. Nu är det trots allt ljust både på morgonen och kvällen så … nu ser jag =)

Efter att ha stått ut med lägga mellan 4 och 5 timmar om dagen i att pendla i 6 månader är det nu en lyx att gå ner till garaget, ta bilen och lägga B A R A 1,5 timmar (t/r). Referensramar … =)

Måndagsmötet där fredagens AW lyftes fram med musik och flöjt =) Kanske att jag tom. går på en AW med kollegor på fredag och kollegorna i mitt arbetsrum var även sugna på en egen nästa torsdag? Jag har nog inte varit på en AW på flera flera år då jag har jobbat själv alldeles för länge så kanske dags att ta fram sin sociala jag?

Idag hade jag två lektioner i italienska och ett i psykologi som dock nu håller på och skriver ett prov. En kopp kaffe med en kollega innan lektionerna började.

När jag kom hem gick jag och köpte linser och så bytte jag om då jag skulle möta upp Nettan för att springa runt Pickesjön.

Kl. 1850 såg det ut så här medan jag väntade på henne (är ju alltid 10 minuter före)

10 minuter senare när hon kom så var det betydligt mörkare …

… och efter ytterligare 10 minuter så var det verkligen väldigt mörkt så när vi sprang i skogen så höll jag tummarna för att inte komma åt en sten eller gren…

Väldigt friskt i början men efter bara några minuter blev vi båda rätt så varma. En sådan skön känsla och vi var verkligen ensamma denna måndag kväll på Pickesjön.

Min syster skickade mig detta, älskar bilden och orden <3

Översättning: Du tror att du känner mig (ovan) Men du har ingen aning om vem jag är (nedan)

Så viktigt att vi påminns ibland om att vi alla har våra historier och det vi ser är bara en bråkdel om vilka vi är <3

Nu ska jag ta ett varmt och skönt bad och pussa lite på Molly <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *