Att ha hunnit med en hel del …

Vaknade 3.40 ca inatt och kunde självklart inte somna om (tyvärr). Kokade lite kaffe och fortsatte med ”True detective” med Molly ihoprullad som alltid på min arm. Älskar den lilla kroppen som bara vill gosa <3

Även om jag hade det väldigt skönt och var trött efter få timmars sömn gick jag ändå upp, tog på mig träningskläder och åkte till Pickesjön alldeles själv.

Mitt mål var att springa runt den vilket inte är svårt men jag är en riktig liten latmask, jag orkar men för mig handlar det mest om att ha en motivation som kanske inte är tillräcklig stark, speciellt inte när ingen är med mig.

Nu hade jag dock bestämt mig att löpa runt sjön utan några stop och jag gjorde det. Det kändes så otroligt skönt efteråt och imorgon kväll ska jag springa 5 km med Nettan.

Klockan 10 hade jag tittat på 2 avsnitt av serien, faktiskt även solat solarium (var över 1 månad sedan sist och därför lite rosa på bilden), sprungit runt sjön och handlat.

Det får man nog ändå säga är att ha hunnit med en hel del så nu ska jag vila en timma då jag gäspar lite …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *