Matlagning som läxa i engelska?

Tisdagar är min mest intensivaste dag på jobbet då jag har fem lektioner och klasser som avlöser varandra på löpande band så är oftast lite lagom sliten efter denna dag.

Idag fick jag dock lyxen att bli hämtad i Göteborg så att jag inte behövde sätta mig på en buss. Så himla skönt och en sådan trevlig liten överraskning. Har 3 veckor kvar på mitt månadskort för att sedan köra bil till och från jobbet då det inte längre är mörkt. Tror tom. att jag kommer att köra några ggr innan dess bara för att jag inte orkar längre lägga så mycket tid på pendlingen även om jag försöker tänka att jag har varit miljövänlig iom. det.

När min dotter lagar mat då är det serie i datorn som håller henne sällskap. Jag får inte vistas i köket då hon vill vara själv när hon förbereder. Tur att någon i vår famiglia gillar matlagning, nu gäller det bara att få henne att laga lite lättare rätter som är lite mer kolesterol vänliga.

Nu finns mat till alla i huset =)

Lovar att pastan smakar bättre än vad bilden kanske antyder för den där lilla Castellari kan allt <3

Nu ska jag sätta mig och förbereda morgondagens lektioner i sociologi …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *