Bälten, min favorit accessoar …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Net-a-porter

En av mina absolut favorit accessoarer är ett snyggt bälte då den allra enklaste överdelen får en lyft om den kombineras med just ett.

Jag har inte jätte många men har några som jag använder flitigt och det bästa vid sådana här köp är att de håller i tiden och förstörs inte som vanliga kläder man tvättar kan göra. Tycker därför att om möjlighet finns så är ett bälte ett smycke/accessoar som är värt att ”investera” i oavsett om du köper ett vintage eller nytt sådant.

Mitt första Gucci bälte fick jag för typ 10 år sedan av min syster och voilá är den lika snygg idag. Svart och silver och lite smalare än mitt andra. Elegant och tidlös så tack syrran <3

Mitt andra Gucci bälte är bredare, brun och guldig.

Den syns =)

Gucci bälten ligger runt 2500-4000:- HÄR. Köper du från just Net-a-porter får du en exklusiv leverans <3

Jul 2017 fick jag mitt Hermés bälte som är dubbel, du kan använda den svarta eller bruna sida efter önskemål/klädsel. Den enda nackdelen med detta bälte är att den kostar 3 gånger så mycket som Gucci bälten men så bellissima!!!

Också från Italien denna guldiga läckerbiten i mjukaste skinn med silvriga nitar på guld. LOVE …Inget designer märke men italiensk design och kvalité, kostade runt 1500:-.

Då det var typ 2 år sedan jag köpte mig ett nytt så är jag allt lite sugen på ett nytt bälte då jag vet att jag använder denna accessoar dagligen. Delar man kostnaden med hur ofta man använder något så tycker jag att det ger en indikation över om köpet är värd att göra eller inte.

Mina egna ekonomiska slutsatser som dock inte leder till ett Nobelpris i just ekonomi skulle jag gissa =)

 

2 thoughts on “Bälten, min favorit accessoar …

  1. Min personliga favorit är ett Louis Vuitton bälte, också vändbart, monogrammönstrat eller svart med guldspänne. Gucci är också fint men jag har den äldre varianten än ditt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *