Försvinnandet av Madeleine McCann …

I fredags kom Netflix dokumentären ”The disappearance of Madeleine McCann”, den mest medialt bevakade försvinnandet av 3åriga Madeleine som just försvann i maj 2007 från sin säng en sen kväll på en resort i Portugal där hon låg med sina mindre syskon medan föräldrarna åt på en tapas restaurang bara några hundra meter från rummet.

Under 8 timmar får du ta del av alla de spekulationer och utredningar som har gjorts kring detta kända fall som saknar motstycke gällande medial uppmärksamhet  men även gällande vilka omständigheter som präglade det.

Nicole var bara 4 år när Madeleine försvann och minns hur påverkad jag blev och fortfarande blir kring den mardröm som hennes föräldrar har fått gå igenom och fortfarande gör samtidigt som man kan bara kan spekulera kring om hon lever eller inte och i så fall hur hon har det. Ovissheten måste äta upp en inifrån …

 

I dokumentären drar man slitsatsen att det mest sannolika är att hon har kidnappats för att säljas till ett par eller att det är en pedofilhärva som ligger bakom hennes försvinnande. De detektiver som fortfarande jobbar med fallet tror att hon lever och att hon en dag kommer att hittas tack vore utvecklandet av dna och ansiktsigenkänning.

Här nedan därför en bild på hur hon såg ut då hon bortrövades från sin säng under familjesemestern och till höger en bild över hur man tror att hon ser ut idag.

Självklart visar de i dokumentären även kontaktuppgifter om man har information som kan hjälpa polisen att hitta henne.

Den här typen av dokumentär kan faktiskt nå fram till någon som vet och som nu väljer att berätta vilket jag verkligen hoppas på <3

HÄR trailern till dokumentären.

4 thoughts on “Försvinnandet av Madeleine McCann …

  1. Det är så hemskt hur hon försvann. Jag försöker föreställa mig den ångest hennes föräldrar känner. Jag tror inte att jag klarar av att se dokumentären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *