Att ta konsekvenserna av en lugn helg …

Nu ska jag spendera kvällen med att förbereda morgondagens lektioner men först lite kaffe och chia pudding samtidigt som jag lägger ifrån mig boken jag skulle ha läst under dagen men inte riktigt gjort.

Tog nämligen istället en skön promenad runt Pickesjön och fick sedan lite sällskap på eftermiddagen. En rätt så lugn och skön dag som dock nu avslutas med förberedelser för mina klasser i sociologi.

Måste även försöka hinna med min hemtenta i kriminologi där vi bland annat har fått titta på DENNA dokumentär om Prison Valley, ett samhälle/stad där det ekonomiska näringslivet präglas av de 12 fängelser som byggts under åren där och där bland annat kända ADX fängelset finns med bland annat Theodore Kaczynski som ”livstidsgäst”.

En intressant dokumentär som jag ska innan onsdag resonera kring utifrån boken som jag måste hinna läsa imorgon. Lite studiestress helt enkelt men å andra sidan har jag haft en riktig slapp helg så jag får helt enkelt ta konsekvenserna av den =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *