Detta måste du bara se …

Jag är tyvärr åter i en sådan period då jag vaknar mitt i natten och kan inte somna om.

Vaknar tom. tidigare och tidigare vilket börjar och bli lite jobbigt, 3.30 inatt men då jag inte kunde som sagt somna om tog jag fram mobilen och hamnade där på en rolig några dagars gammal prank som har som måltavla ingen annan en David Beckham. Hjärnan bakom den är ingen annan är underbare James Corden.

Du måste bara se den, HÄR 10 roliga minuter som gör att du förhoppningsvis får dig ett litet skratt, gå in på länken så hittar du videon där.

Tänk dig chocken att se den staty som har tillverkats under flera månader för att avbilda dig och … den kanske inte ser ut som du hade tänkt dig då du inte riktigt känner igen dig =)

Måste se den igen innan jag ska upp, ta på mig och åka till jobbet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *