Här finner du nu butikens lager …

Sedan butiken stängdes så har ”lagret” funnits i en väninnas förråd och lite i mitt men idag körde vi allt till Plantagegatan  på Askims Verkstadsväg 17.

Lagret förflyttas från småstaden till Göteborg.

Vill du fynda märken som Valerie, Zetterberg, Gestuz, Juicy Couture, For Love and Lemons, One Teaspoon, Jeffrey Campbell, Steve Madden mm. så kommer vårt lager att säljas där om ca 2 veckor.

En otrolig stor lokal med bra parkeringsplatser precis utanför och en massa spännande märken förutom de jag kom med idag =) Gå in på deras hemsida HÄR för att ta del av vad de har idag och vart våra varor finns inom två veckor att köpa om du är i Göteborg och vill ta en liten härlig shoppingrunda.

Hoppas att besökare/kunder kan göra den där fynden som är så otrolig skön att göra ibland. Klänningar till balen finns bland allt så åk dit och titta runt om 2 veckor, när våra varor har plockats fram =)

Efteråt blev det lite indisk mat och så fixade Fazli några extensions. Otroligt vad fort en dag passerar men nu ligger Molly och sover på mina ben och jag ska titta på första avsnittet av ”True Detective” men börjar på säsong 3 (olika fall så säsongerna är oberoende av varandra) då en av er läsare var lite nyfiken om jag klarar av att lösa fallet vilket naturligtvis gjorde i sin tur mig nyfiken ..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *