Varför vissa män skickar dick pics …

Såg att Johanna har bloggat om en man som skickade dick pic bilder till henne, en man som la ner lite extra energi på detta genom att även måla sin könsorgan med svart målarfärg medan Hanna Graaf hade fått bilder där troligtvis samma man målat den med vit färg.

Dick pics har jag, likt många andra, fått vid flertal tillfällen men aldrig på en målad sådan måste jag erkänna.

När jag pluggade rättspsykologi och en lektion handlade om sexuella brott och parafilier frågade jag vår föreläsare om forskningen har kommit fram till varför vissa män skickar en oönskad dick pic till någon man aldrig har träffat. Svaret forskare kommit fram till är att ”den som skickar bilden önskar sig en liknade bild tillbaka” .

Vet att jag vid ett tillfälle kunde inte låta bli att svara. Vad önskar du dig för svar: 1. vad fin den är, 2. vad stor den är, 3. annat …

Av någon märklig anledning finns nämligen någon slags naiv tro och önskan att kvinnor responderar på samma sätt genom denna  form av exhibitionism via nätet.

Gemensamt för den här typen av bild är även att mottagaren vill verkligen inte få den typen av bild, lika lite som den som får se en blottare visa sin könsorgan vill konfronteras med den. Att kvinnan som får bilden reagerar med avsmak verkar dock inte vara ett problem för den som sänder bilden eller som är blottare. Dessa män kan tom. masturbera till den reaktion deras syn/bild har väckt.

Som ett exempel kan nämnas ”The Naked Photographer”, en 33årig man som blottade sig ca 40 gånger under en period av 18 månader. Det som gav honom det namnet var att han tog kort på sina offers äcklande reaktion för att sedan masturbera till dessa bilder.

Att därför visa avsky när man får en dick pic kan vara en triggande faktor istället för motsatsen.

Intressant vore även att höra om kvinnor skickar den typen av bilder på sig själva till vissa män (utan att de frågar om de) och hur de själva reagerar på den typen av bild som bara helt plötsligt hamnar i inkorgen.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *