Tacksamhet och Härskogen …

Imorse fick jag skjuts till jobbet och funderar om jag snart kan börja ta bilen istället för att behöva lägga 4-5 h om dagen på buss/tåg som jag gör under de månaderna då det är mörkt? Kanske när mitt månadskort går ut om 10 dagar att jag kan ta min älsklingsbil till jobbet igen? Läääängtar för har nu lagt 4-5 månader på att pendla med buss och tåg och nu är jag rätt så trött på det får jag erkänna. Miljövänlig är jag dock under denna period, ingen kan anklaga mig till annat =)

Hör SJ:s ord som ekar på tåget ”Tack för att ni åker tillsammans” …

Innan vintern föll körde jag och tog alltid vägen genom Härskogen som är otrolig vacker. På vägen denna morgonen stannade vi för att njuta några minuter av utsikten och naturen denna fantastiska soliga dag.

Väl framme hade jag ett möte med min rektor. Jag har fått garanterat en tjänst på 40% nästa läsår men idag frågade hon mig om jag är intresserad av att jobba mer även efter sommaren då hon tror att möjlighet till ökad tjänst finns då med så självklart tackade jag ”ja” glad och smickrad över att ha fått frågan.

Tänk dig så skönt att få njuta av en ledig sommar med vetenskapen att jag har jobb där även nästa läsår <3 Tacksam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *