Vårkänslor och kort …

Våren är i luften idag även om de säger att det ska bli sämre redan imorgon. Vad gör man då? Tar en långpromenad, pic-nic i skogen eller passar på att ta något kort? Då det alltid är mörkt när jag kommer hem så passade jag att följa med Nicole och kompisen Linn när de just skulle ta kort på varandra för kanske kanske att de kunde tänka sig att ta ett kort även på moi?

(T-shirt Valentino, solisar Linda Farrow, denim Circle of Trust)

Och de gjorde just det! =)

Den där smilgropen!!! <3

Tjejerna gick vidare för lunch på stan medan jag själv gick hem för att rätta prov. Imorgon är jag tillbaka på jobbet och ska visst kanske få reda lite hur mycket jag kan få jobba nästa läsår … 40% har jag fått garanterade men hade inte tackat nej till lite till =). Får jag en halvtid passar jag på att läsa vidare för varför inte satsa på 1000 universitetspoäng innan jag blir 60? =)

One thought on “Vårkänslor och kort …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *