Vad tror du? Irina eller Lady Gaga?

Igår kväll när jag kom hem tittade jag på hela repriset från Oscarsgalan 2019, den enda galan som i vanliga fall får mig att gå upp 2 på natten för att titta på den i direktsändning men då jag skulle upp 5 och åka till jobbet så fick det i år bli ”2 dagar efter” …

Bland de mest fotograferade självklart Bradley Cooper (i smoking från Tom Ford) som anländer med sin ursnygga fru Irina Shayk (klänning från Burberry) och Bradleys mamma som ser något liten ut bredvid sonen och hans fru. Visste du att Bradley är halvitalienare?

Han vann inte en Oscar som bästa skådespelare men låten ”Shallow” vann som ”bästa låt” vilket nog var för många givet. När många såg kemin på scen mellan honom och Lady Gaga (som veckan innan hade gjort slut med sin partner) började det spekuleras om Bradley kommer att lämna sin fru för sin motspelerska men personligen tror jag bara att de är bra vänner.

Vad tror du?

HÄR kan du se när de sjunger på Oscarsgalan <3

 

Förresten Lady Gagas fantastiska kreation (en av mina favoriter från röda mattan) kommer från Alexander McQueen men det är framförallt halsbandet från Cartier som jag gärna hade velat ha. Varför? Värdet är 30 miljoner dollar, pensionen vore säkrad! =)

Ann-Louise som tror att Bradley inom 2 månader kommer att lämna Irina för Lady Gaga och jag som tror att han och Lady Gaga är bara vänner har slagit vad om en pizza!!! =)

Anslut dig du med, vad tror du: kommer Bradley att lämna Irina för Lady Gaga eller tror du att de bara är bra vänner?

2 thoughts on “Vad tror du? Irina eller Lady Gaga?

  1. Nope. Jag tror inte han lämnar Irina. Hade de på riktigt haft kärlekskänslor för varandra hade de inte visat deras kemi så uppenbart. Den omständigheten att de faktiskt agerar som de gör tyder på att de är trygga med att de är två vänner som håller mkt av varandra, men inte mer. Bradley verkar dessutom vara en väldigt sympatisk snubbe, så hade han funderar på att lämna Irina hade han inte gjort der på detta sätt.

  2. Tror inte att Bradley lämnar Irina, dom verkar kära och som Maria har skrivit före mig, hade han och Lady Gaga varit kära i varandra hade dom inte visat sin kemi så offentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *