Att ha sina små mål …

Det har varit lite tyst från mig men å andra sidan är det nog bara sunt ibland att ta några pauser från sociala medier. Två anledningar kan vara att: antingen har jag bara jobbat och därför inte haft något roligt att blogga om eller gjort roliga och privata saker som jag inte vill blogga om =)

Idag är jag inte på jobbet så startade med en kaffe med vänner för att sedan följa med Fazli och få håret fönat. Så skönt när någon annan fixar det åt en för jag tvättar håret 2 ggr i veckan och tycker att det är så otroligt tråkigt att göra det själv även om jag självklart gör det. Idag var en av få undantagen …

Våren känns i luften så hur skönt är inte det? På söndag ska jag ut och springa för första gången med en väninna då min kropp och psyke behöver det nu när jag inte kan längre skylla på det som gjorde att jag slutade röra på mig.

Tittar på bilden nedan, mitt första delmål är att klara milen (hade gjort det på bilden nedan) oavsett tid för att sedan ha som sista mål att klara milen under en timma.

 

Som en vän till mig skulle säga: kämpa kämpa =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *