Att vaxa sin näsa =)

Imorse lite motvilligt men som tur är med tillräckligt mycket vilja gick jag och tränade en stund. Lite lätt löpning idag då jag nästa söndag ska börja springa på riktigt med en väninna som är grym på att motivera mig att fortsätta. Som en vän som känner mig väl sa ”du stannar inte av smärta (då du har hög smärtgräns) men av ren lathet” vilket är verkligen sant. När det gäller motion är jag rätt (mycket) lat av den enkla anledning att jag inte har en rutin på det.

Jag måste därför till en början ha någon som får mig att fortsätta när jag annars istället vill tillbaka till bilen för att åka och fika med kaffe och bulle =)  Jag måste verkligen komma igång nu då min TVT operation gör att jag inte kan längre använda mig av de ursäkter jag hade tidigare. Målet är att springa 1 mil under 1 timma innan slutet på sommaren vilket kräver träning men med en ledig sommar framför mig så ska det inte vara en omöjlighet…

Tillbaka till idag.

Min väninna Mikaela berättade för länge sedan att hon en gång vaxade sin näsa då jag vid samma tillfälle berättade om hur ont jag tycker att det gör att använda mig av en pincett. Det märkliga är nämligen att vaxa insida näsa gör inte alls ont vilket är så otroligt märkligt.Gjorde det idag för andra gången och jag ä l s k a r det!

Har du testat någon gång det? Jag har tvättat, bäddat med rena lakan och håller nu på att diska i diskmaskin hyllorna i kylskåpet. Lite städning denna lördag eftermiddag för min del. Satte på Modern Talking och det hela slutade med att jag dansade och sjöng för Molly som nog bara tyckte att jag var sådär lagom pinsam, hennes blick verkar nämligen uttrycka just det …

Önskar dig en trevlig lördag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *