Om ca 8 veckor …

Buonasera!

Hemkommen från min första dag på jobbet efter sportlovet och jag är lite sådär seg som vi alla nog var idag efter vår lediga vecka men imorgon kommer det att kännas som ”vanligt” igen med det ovanliga att jag ska lära mig 50 nya namn! Jag är hopplös på namn =)

Nästa ledighet är Påsklovet och då det inträffar lite senare i år så väntar 8 veckor innan Nicole, min mor och jag ska ta flyget till Marbella där vi har hyrt lägenhet hos www.hyramarbella.se och dit min syster och syskonbarn kommer dagen efter från Italien. Nicole och jag stannar i 6 dagar medan mor, syster och syskonbarn i hela 10.

Den här gången ska vi bo i den större lägenheten som heter Carolina 305 medan förra sommaren bodde vi i den underbara söta Carolina 406. Har fått frågor kring kostaden men bäst om ni tittar in själva på hemsidan HÄR.

Den lägenhet vi ska hyra under Påsklovet kostar ca 1000:- per natt vilket är verkligen billigt då vi är 3 vuxna som delar på summan.

Deras Instagram heter @hyramarbella.se

Fördelen med att ha redan tidigare hyrt lägenhet på samma ställe är att vi vet hur bra läget är så skönt och tryggt utan den där olustiga känslan om att det kan bli fel…

När mor fyllde 60 åkte Melissa, mor och jag till London för att fira henne, här nedan 2 kort från den resan, dvs. 10 år yngre är vi här …

Tio år senare ca ska vi i april fira igen med denna gången har hon även sina barnbarn med sig och förhoppningsvis får vi sol och värme istället<3

En liten framåtblick även om det är viktigt att  leva i nuet … Snart ska jag titta på Johanna som är med i Trolljägarna kl. 21.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *