Ser du likheter? =)

Söndag och slutet på sportlovsveckan är ett faktum. Imorgon ska jag upp vid 5.30.

Måndagsmöte väntar kl. 8 med en massa kaffe för att väcka oss alla från vår lilla ledighet.

Från imorgon ska jag jobba mer än någonsin sedan jag började i augusti då jag nu ska även vikariera i sociologi i 2-3 månader vilket ska bli spännande och självklart en utmaning i sig. En rolig sådan dock …

Skrattade när jag idag bad Nicole ta bilden ovan. Kom åt bilden nedan och tyckte att det var en sådan där mysig bild att lägga ut som en ”sportlovet är slut” bild men vad ska jag säga =) The same but d i f f e r e n t?

Först och främst var min dotter nästan nära att kväva mig när hon la två kuddar på ansiktet på mig och bad mig bara ligga helt stilla. Hon missade att armen skulle ha varit rak och några andra detaljer men whatever, den ledde till några skratt vilket vi behövde …

Hahaha! Verkligen inte riktigt samma =)

Önskar dig en skön start på denna nya vecka, klockan är över 19 och jag ska lägga mig i mitt badkar och fylla det med en massa skum …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *