Magiska händer på Alla Hjärtans dag …

Inte alls illa att få vara ledig på Alla Hjärtans dag, en dag som startade med kaffe med Tania för att fortsätta på Smith Beauty för fransar och naglar och som avslutades på det allra bästa sättet <3

Hade nämligen fått meddelande om att befinna mig på Klinik Villastan kl. 13.30 så kom dit ovetandes om vad jag skulle göra. Blev så himla glad när jag fick där berättat att jag skulle få en skön massage av Bianca som jag numera kallar ”Bianca med de magiska händerna”.

Kan inte minnas när jag fick massage sist och så viktigt egentligen att göra då vi idag sitter vid datorn på alla möjliga märkliga sätt samtidigt som man även får inse att jag har kommit upp till den där medelåldern som även innebär att blodcirkulationen i benen behöver aktiveras.

Jag kände verkligen hur stelheten vid axklarna bara gav med sig när Bianca hade masserat de en liten stund och sedan var jag så mjuk i kroppen att jag knappast ville resa mig. Låg så skönt invirad bland de mysigaste lakan med de goda dofterna i rummet och den ljuvliga musiken i bakgrunden.

Så här rufsig i håret var jag efter att ha rest på mig med de goda dofterna av olja (tror jag) som huden hade sugit åt sig.

Tog lite vatten och satt ner en liten stund <3

I detta rum, hos min väninna Ann-Louise, gör jag annars botox …

Bianca som idag gav mig den helt f a n t a s t i s k a massagen förklarade att hon tycker att nästa gång ska jag testa cupping (osäker på vad det egentligen heter) i samband med lite klassisk massage. HÄR kan du läsa om vad cupping är samt se bilder nu när jag googlade på ordet.

Du ökar blodcirkulationen, behandlar cellulit och blir av med den där vätskan som ackumuleras oftast i benen och speciellt jag som går på mediciner för högt blodtryck kan binda mer vätska pga. de så denna behandling vore precis perfekt. Nästa gång för ja, det blir självklart flera gånger nu när jag har mjuka axklar och benen har fått sig en riktig massage.

Vilken fantastisk överraskning och tusen tack Bianca för dina magiska händer <3

2 thoughts on “Magiska händer på Alla Hjärtans dag …

    1. En riktig skön dag så nu får jag lite små panik över att ha en massa att göra på söndag då jag har i veckan inte gjort något av allt det jag hade planerat att göra =) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *