Bildbevis på att ”äter knappast kolhydrater” gällde inte idag …

Måste erkänna att det inte bara är eleverna som tycker att det är lite skönt med sportlov =)

Idag vid 10.30 åkte Tania och jag till Göteborg för lunch, lite shopping och så skulle hon ha en konsultation så nytta och nöje för henne, bara nöje för mig …

Min väninna är en skicklig säljare (en fantastisk sådan) men även en väldigt duktig köpare så hennes inköp blev ett rött korthållare från Gucci, nya coola (var jag som såg de först och ville prova de =) solisar med guldiga nitar från Celine, denim, t-shirts och en väldigt glittrig men snygg sweater från Versace.

Hon vann shopping rundan men marginaler idag även om jag lämnade inte Göteborg tomhänt, tvärtom =)

Vi avrundade med lunch på italienska Aldardo och det roliga är att jag på förmiddagen hade fått följande meddelande från en av mina Instagram följare och svarat med just de orden som några timmar senare visade motsatsen…

Som sagt, just idag åt jag pasta något jag väldigt sällan gör annars men passade på att äta italienskt när jag var just hos Aldardo som ägs av italienare.

Och en dubbel espresso macchiato efter lunchen.

Vid 15.30 var vi hemma och medan Tania gick och hämtade sin prinsessa till dotter gick jag hem, satte igång tvättmaskinen och ska snart dammsuga innan jag senare ska åtminstone förbereda en lektion för har verkligen knappast gjort något av allt jag hade intalat mig att jag skulle göra under denna ”lediga” vecka …

 

 

2 thoughts on “Bildbevis på att ”äter knappast kolhydrater” gällde inte idag …

  1. Läs på själv och lyssna inte på dina följare. Kolhydrater är inte farligt och LCHF är DEFINITIVT inte bra för hjärta, kärl och högt blodtryck! Jösses.

    1. Tro mig, jag har en vän som jobbar som läkare som besitter en kompetens som är större än vissa följare så kommer att äta lika lite/mycket kolhydrater som tidigare och kommer inte att gå på ngn LCHF då jag egentligen tror på en balanserad kost. Måste bara sluta med att inte äta något på hela dagen för att sedan små äta på kvällen samt börja röra mig mer… men såg det roliga med mitt svar tillsammans med vad jag just åt några timmar senare =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *