En klippning senare …

Vaknade 2.30 inatt och kunde inte somna om tyvärr så skickade ett sms till Tania och frågade om hon ville ta en kaffe vid 8 så där möttes vi upp och så kom även Fazli och så mysigt att starta dagen med skratt.

Då jag hade skickat dagen innan en förfrågan till Fazli om han hade tid för att klippa upp lite håret (alldeles för rakt i dåläge) så gick vi från Kafé Orion till hans salong och fick håret både tvättat, uppklippt och stylad.

Före …

 

Efter …

 

Så skönt att få det lite uppklippt och luftigt istället för att längderna ska bara hänga som de gjorde. Att ha en frisör som vän är inte alls dumt får jag allt erkänna <3

Vi gick och tog en lunch, pratade om allt möjligt och nu är jag hemma i väntan på att gå till vårdcentralen för att där träffa en läkare som förhoppningsvis skriver ut en ny medicin till mitt höga blodtryck.

Och efter det väntar bio med Tania och hennes dotter, en riktig mysig tisdag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *