Träning och klädinspo …

Igår var det tisdag och dags för mitt andra Acqua power pass med bästa Elisabeth i Sandareds badhus. Ett riktigt skönt pass och så fort det är ljusare på kvällarna ska jag allt åka dit en gång i veckan för att simma och basta. Mindre än Stadsparksbadet, inte den oväsen och någon grad varmare i vattnet och ja, det finns kaffe att köpa om man vill ha det efteråt =)

Vi var de sista att lämna så de hade börjat släcka. Det är verkligen en fantastisk motionsform som komplement till gymmet/löpning eller annnat och så skonsamt för kroppen.

En hiss selfie på väg hem, trött som man blir när man har varit i vattnet, kroppen känns sådär avspänd och skön …

Till något helt annat. Såg fina Karolina på Instagram (butikens fd. fotograf) som hade där lagt ut både det som ser ut att vara en fantastisk snygg skjorta (klänning om man är kanske 20 år yngre än mig) och en byxdress med den där safari looken jag tycker så mycket om.

Här är jag i Marbella förra sommaren, ser otroligt farlig ut =)

Dagens tips blir därför att klicka in dig i Karolinas blog HÄR som både länkar till skjortan (hennes bild här nedan) och till den byxdressen jag fastnade för som du ser om du klickar dig in på hennes blog.  Jag har beställt båda för att se hur de är på mig eller Nicole. Man kan alltid hålla tummarna <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *