Snart kommer en av dina drömmar att gå i uppfyllelse, läs …

Erkänn för dig själv … Har det hänt någon gång att du har doppat ditt finger i en Nutella burk? Känt den där adrenalinkicken av det förbjudna, slickat fingrarna, stängt burken och låtsat som om du aldrig ens har sett den där burken?

Nu kommer nämligen en dröm att gå i uppfyllelse för många. Kanske inte lika spontan och förbjuden men definitivt mer hygienisk.

Om du nu inte visste det sedan tidigare så kan jag utöka din allmänbildning genom att berätta att Nutella är ett italienskt märke och nu kommer inget annat än ”finger biscuit”, även dessa självklart en made in Italy produkt som har framtagits av Signor Paolo Ulian från Toscana området och en man som vi nog är många skulle vilja skicka in som kandidat till ett Nobel pris för den fantastiska idén.

Själva designen togs fram redan 2004 under en utställning i Bolzano (Italien) gällande kex nyheter men nu har alltså företaget Ferrero som även äger Nutella köpt rättigheterna.

Nu får vi Nutella älskare helt enkelt vänta innan denna nyhet kommer ut på marknaden även i Sverige men som vi vet, den som väntar på något gott …

Nu ska jag packa min badväska och snart möta upp Elisabeth och man för att åka mot badhuset för lite träning =)

2 thoughts on “Snart kommer en av dina drömmar att gå i uppfyllelse, läs …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *