Att ha varit hemma …

Igår var både Nicole och jag illamående (behöver nog inte förtydliga mig mer än så) vilket gjorde att jag stannade hemma från jobbet. En lugn dag i sängen fick det bli istället med en massa filmer, små nap och studier då jag har en hemuppgift som ska lämnas in innan imorgon 23.59 plus två mindre som ska vara klara samtidigt.

Satt nu på förmiddagen och den ena är skickad men över en hel dag i marginal, bara de små mindre som återstår. Skööööönt när man ligger i fas och slipper känna den där stressen av att ligga efter …

Molly älskar att ligga/sitta på bordet när jag jobbar/studerar och jag älskar när hon är där som det där mysiga sällskapet hon är.

Igår låg jag mer eller mindre med min vita morgonrock hela dagen men idag är jag betydligt bättre och ska tom. på aqua power pass ikväll.

Längtar till jobb/elever/kollegor efter bara en dag men de får vänta tills torsdag för imorgon är det min näst sista ”lediga” onsdag  då jag börjar jobba ännu mer efter sportlovet. Ska använda sportlovet för att ladda med energi =)

2 thoughts on “Att ha varit hemma …

  1. Hej Michela! Krya på dig! Här på jobbet är det ett par kollegor som är hemma för illamående så kanske något som drabbar vissa nu? I vilket fall får du och Nicole krya på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *