Alla Hjärtans dag is coming …

Jag gillar allt som har med hjärtan att göra även om jag kanske är den som de flesta åren har varit singel vilket dock innebär inte att jag inte kan ta emot rosor, chokladpraliner eller stora mysiga nallar. Bara att skicka!!! =)

Nicole vill definitivt INTE fira alla hjärtans dag med mig (se insta story @michelacastellari). Då jag redan har köpt underkläder och ett par byxor som hon önskar sig till denna hjärtliga dag som hon a b s o.l u t inte vill fira med mig får hon ge mig en myskväll vid annat tillfälle innan hon får sina presenter för annars vet jag hur det slutar… =)

Får helt enkelt tvinga Molly att umgås med mig. Vi får helt göra det där ”ovanliga” och ligga i sängen och titta på en film? Kanske tända ett ljus för att göra det där lilla extra =)? Kanske titta på en romantisk komedi istället för någon dokumentär om seriemördare? =)

DENNA ring skulle jag i vilket fall inte tacka nej till men måste först kolla vad jag har för storlek <3

 

Men så finns det en massa annat också som jag skulle kunna tänka mig … Jag är rätt så enkel att göra glad egentligen =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *