Kommer jag att våga?

Min vän Fazli skulle nog aldrig våga göra det för att inte ha mig skrikande på sin frisörsalong om jag inte skulle bli nöjd men ibland är det precis det jag vill testa, inte skrika men att låta en duktig frisör som inte har sin salong här i småstaden klippa upp mitt hår till en snygg frisyr för just nu känner jag verkligen att jag inte har någon.

Vad är det värsta som kan hända liksom? Blir jag inte nöjd så får jag väl ha hästsvans i några dagar och låta Fazli lägga några extensions och voilá så är det hela ordnat =) Ska inte klippa en kort kort frisyr men en snygg sådan någon gång i mitten/slutet på mars.

Som jag känner just nu så har jag bestämt mig och vet också vem som ska göra det då han har sagt i ett par hår att han vill klippa mig.

Felet man gör, jag gör är att ta fram bilder på någon som ser väldigt bra ut och tro att den frisyren förvandlar mig till henne, hahaha! Ingen hänsyn till att denna tjej är typ 15 år yngre, hur sminkad som helst, photoshopad och fotad av en proffsig fotograf, nej sådana detaljer är helt oväsentliga =)

Undra hur många frisörer har fått brottas med kunder som tror att de förvandlas till någon annan bara för att de har liknande frisyr?

Charlize är inte lika ung som Khloe Kardashian men en av de vackraste kvinnor så det hjälper inte =)

Vi får se om han som ska få detta känsliga uppdrag tycker att jag ska ha luggen på ett annorlunda sätt men ungefärligen dessa längder är tanken tror jag (säger hon lite skeptiskt =)

Om du skulle få rösta vad tror du: Tummen UPP eller NER på att klippa mig?

12 thoughts on “Kommer jag att våga?

 1. JAA ;) det växer ju ut, igen å i värsta fall finns det ju hår att köpa ;))
  Kör på ;)

  Roligt att planera semester, själv har jag nyss bokat Madeira, med svägerskan jag bjuder henne, hon har inte varit utomlands på 29 år?? och Irland, med maken <3 (har du varit där? Tipsa gärna) men sommaren vet jag ej ännu,lite sugen på Marbella annars blir det den vanliga , Mallis , älskar att det är en kort flygresa.
  Är så dålig på att kommentera , men läser som sagt varje dag.. Men nu kom jag tänka på den stackars tjejen som jobbade? hos dig? Hon som blev nedslagen, fick dom tag i dom, å hur mår hon <3

  1. Tycker att du ska ta Marbella och boka in dig på en av de lägenheterna vi bodde i förra sommaren och som vi ska hyra nu under Påsklovet igen. Fantastiskt läge, rent fräscht och städat och nära till allt … Kolla in http://www.hyramarbella.se, ett litet tips <3
   Tyvärr fick de aldrig reda på vem de skyldiga var ...

  1. För måååååånga år sedan klippte jag håret väldigt kort och så kort skulle jag inte vilja ha det längre men den här längden känns rätt, inte för långt, inte för kort och helt plötsligt gillar jag ordet ”lagom” =)

 2. Hade lika långt hår som du i början på 90-talet, gick till frisören och sa att jag ville ha samma frisyr som ”Minimjölks-Emma” (Emma Wiklund). Och hon hade riktigt kort hår, sen dess har jag varit korthårig. Trivs så bra, och gillar att jag inte ser ut som alla andra i håret.

  1. Jag klippte mig kort à la Kelly i Beverly Hills och trivdes också väldigt bra med det men så gillade jag långt igen och även om jag har kortat ner det en hel del den senaste tiden så vill jag ha en riktig frisyr =) Just nu hänger det bara =)

 3. Tror att det skulle bli så snyggt med lite kortare.
  Ska själv klippa mitt hår nästa vecka och hoppas att jag vågar ta en rejäl bit på längden. Ibland känns det som längre hår ”tynger ner” hela personen.

  1. Jag vill ha en frisyr och just nu är mitt hår inte speciellt uppklippt så hoppas han som ska få klippa mig känner sig säker på att detta är det rätta för mig men å andra sidan är han Sveriges duktigaste och han har sagt det flertal ggr till mig så värt att chansa. Som sagt, ska inte klippa det kort kort och blir jag inte nöjd så går det att fixa längre i efterhand =) Lycka till med din klippning!

 4. Klipp du av det, det blir säkert superfint. Jag tappade allt hår efter cellgifter, och har nu en riktigt kort frisyr, dessutom i en annan färg. Får komplimanger varje dag för mitt korta hår. Det fick jag inte när det var blonderat och längre…Tyvärr kommer jag inom kort att tappa allt hår igen pga nya cellgifter, och det känns sådär faktiskt. Men, får ta fram mina bandanas som jag hade förra omgången. Så, det är inte farligt att klippa sig?

  1. Hej Katja,
   förstår verkligen att det inte är farligt att klippa sig men som du kanske själv har känt vill man inte göra något om man ska sekunden efteråt ångra sig. Ledsen för det du går igenom och kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara för du har kvar butiken eller har du lagt ner/sålt den samtidigt som du tvingas brottas med allt annat?
   En massa styrkekramar <3

 5. Jag förstår din vånda inför klippningen, men jag ville bara förmedla att det kan ju bli alldeles superbra med nytt. Ja jag har kvar butiken och kan säga att det är ingen lätt match, inte bara att jag är sjuk, utan allt annat som det innebär också. Så vi får se framöver hur jag kommer att klara det. Kram

  1. Tror också att det kan bli superbra <3
   Med tanke på att jag har förstått av dig att det var inte så enkelt innan heller med butiken så tänk en extra gång om den är värd att ha kvar eller om den inte bara innebär kostnader och negativ stress. En massa kramar till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *