Att ha planerat boka det som inte går att boka …

Idag vid 13 tiden mötte Nicole och jag upp Ann-Louise och Saga för att ta en brunch på restaurang Bara vid Grand här i småstaden för att umgås lite men även för att bestämma vilken musikal och vilka restauranger i NY vi vill boka redan nu MEN musikalen får vi vänta fram till slutet på månaden för att boka och de flesta restaurangerna går att endast boka 30-60 dagar innan.

Tänk dig 6 dagar i NY precis efter skolavslutning, vilken fantastisk start på sommaren!

Vi var väldigt snabba på att bestämma vilken musikal vi kunde enas att se (även om vi inte kunde boka den) då de flesta av oss har sett några tidigare. Pretty Woman har ingen sett och lockade oss alla, berätta gärna om du har. Vad tyckte du? Sevärd?

Midsommarafton är en sådan dag då jag sällan vet vad jag vill och ska göra men att få i år spendera den med dessa tre i NY ska bli galet trevligt. Picnic i Central Park och krans runt huvudet? Det är som sagt några månader kvar men att planera är kul, en del av resan <3

Vi blev så mätta, alldeles för mätta så nu är jag tom. för trött för att plugga som jag borde…

Det var några familjer från hotellet som satt där och de var v ä l d i g t högljudda (även för mig som är italienska) så det tog bort lite det mysiga med att äta brunch i lugn och ro =) men de verkade ha roligt så man får väl tänka att det är positivt för de själva eller får man lov att bli lite små irriterad över att andra inte tar hänsyn? Man får väl vara mänsklig och tycka att det är lite irriterande när man betalar för att sitta och mysa en stund?

Nu ska jag lägga en hårinpackning i håret innan jag sätter mig och pluggar en stund. Får nog koka lite kaffe också för all del för att hålla mig vaken och lära mig något om det jag ska kunna.

Både Ann-Louise och jag önskade oss en extra söndag, tänk vad skönt om det bara hade varit lördag idag men icke … Nu ska jag bita ihop och göra det jag kräver att mina elever gör: plugga =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *