Premiär för den romantiska komedin ”Bagage” på Lisebergsteatern!

Direkt efter jobbet idag åkte jag i snö och slask direkt till Göteborg för att möta upp min väninna Theresa på Heaven 23 vid Gothia Towers, en bar/restaurang som idag var extra välbesökt pga. båtmässan och Mello som gästar denna helg.

Vi beställde det som många beställer när de är på just här, trots att jag egentligen är inte så jätte förtjust i räkmackor men ville prova denna Heaven 23 klassiker.

En vän anslöt sig för lite bubbel innan Theresa och jag gick över gatan till Lisebergsteatern där det var dags för den efterlängtade premiären för Bagage, en romantisk komedi som jag varmt rekommenderar. Rolig, mysig och feel good känsla, precis vad man behöver en fredag kväll <3

Googlade och HÄR finner du biljetterna, varför inte ge väninnan, sin partner eller någon annan biljetter till denna underbara föreställning i Alla Hjärtans dag present då den handlar trots allt om L O V E.

Tack 2entertainment för inbjudan <3

Mannen i mitten spelade psykolog och författare till tre böcker om just kärlek. Han var helt f a n t a s t i c o!

Ståande ovationer fick de så klart när föreställningen var över och precis vad de var värda att få!

Dagens recension i Aftonbladet, inte illa!

Idag lördag blir det istället en riktig hemmadag med studier då jag har en inlämning i kriminologi som ska vara inne innan den 6/2 och då jag har inte tid för att skriva den på vardagar så är min enda chans helgerna och jag klagar inte då jag älskar intressant läsning samt sitta och filosofera ihop tankar med teorier.

Klockan är strax över 7, ska snart till City och handla lite små saker och köpa lite frukost till Nicole och Holly när de vaknar (de är dock inte lika morgonpigga =) och sedan ska jag njuta av lite kaffe och läsning liggandes i sängen som förvandlas till mitt kontor, bästa kontoret <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *