97 år och signad som model …

Att det aldrig är för sent är något de flesta av oss har idag i tankarna oavsett om det handlar om att börja plugga som vuxen, ta tag i sin kropp och hälsa eller vad man nu har som mål men måste bara dela med mig om vad jag precis läst i italienska Vogue för det är coolt när ”aldrig för sent” blir bokstavligt talat verkligen aldrig…

Vet du vem denna kvinna är? Om inte låt mig presentera Iris Apfel som är stil icon som i åldern 97 har nu blivit signad som model för den stora model agenturen IMG models som har bland annat modeller som Gigi Hadid och Gisele Bundchen.

Iris mode tips är ”more is more & less is a bore” vilket hon verkligen lever efter och vill du följa denna fantastiska kvinna som för första gången i sitt liv har nu en agentur så finner du henne så klart även på Instagram där hon har över 1,2 miljoner följare.

Not bad Iris!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *