Hur kunde jag vara så virrig?

Lägger mig snart och tittar på en film med lite dåligt samvete för jag har av misstag stängt in Molly på toaletten och gått till jobbet. Nicole ringde mig vid 16.30 tiden då hon kom hem från skolan och hörde Molly inne på toan. Stackars liten!!!

Först och främst stänger jag typ aldrig toalettdörren helt då jag vet att hon ibland går in där och lägger sig så redan det är konstigt i sig men ska inte försöka mig på konsten att skylla på övernaturliga krafter för sanningen är nog den att jag imorse vid 6.30 stängde helt enkelt omedvetet in henne där.

Frågade Nicole om Molly hade gjort A eller B där men icke sa hon. När jag dock kom hem, gav henne en massa pussar och försökte be henne om ursäkt så såg jag att toalettmattan var ihoprullad och när jag skulle vika ut den då insåg jag att Nicole hade haft fel (då hon inte hade kollat) och B låg där. Myyyyysigt … not!

Tvättmaskinen går nu för fullt och kan inte annat än att bara skylla på mig själv och be min Molly om ursäkt <3

Hon verkar dock ha glömt bort sina timmar på toan för allt är som vanligt. Hon ligger på mina ben och sover som om allt är glömt  =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *