Att dela med sig av verkligheten …

Innan jag lämnade nycklarna till nye hyresgästen (läs tidigare inlägg om du är nyfiken över vad som kommer att bedrivas i den) så tog jag en lunch med min underbara fd. kollega Lotta som jag träffade när vi båda var gymnasielärare i italienska på Bäckängsgymnasiet och som jag även åkte till Italien med två gånger: en gång för att ”reka” Florens och en gång med klasserna.

Vilken underbar resa vi gjorde och ja, det var även det några år sedan. Idag är vi fortfarande lärare (Lotta har dock varit det även under åren jag testade lite annat =) och. hon är idag på Sven Erikssonsgymnasiet där hon även undervisar i svenska.

Mycket har hänt i våra liv och som vi sa, det är rätt så skönt att höra under sådana här möten hur man verkligen har det och inte bara försöka tolka hur vi alla har det genom de där bilderna som de flesta av oss lägger ut på sociala medier och som bara speglar en liten brakdel av våra respektive liv.

Vi sågs på Kafé Viskan och när jag såg att de hade en smarrig soppa föll valet direkt på den. Hur god som helst och precis det jag kände för denna vintriga soliga dag.

Lyckan över att träffa vänner som man inte har träffat på åratal men som man numera har blivit bättre på att umgås med igen. Lägger så stort värde på detta och att ha fått tillbaka det sociala livet som mer eller mindre har varit väldigt begränsat i många år.

 

Nu är klockan snart 20, jag ska ta ett varmt bad med en massa skum, ta på mig mina krämer i ansiktet och njuta av en skön kväll nöjd med dagen som varit givande och avslutande på olika sätt och områden.

Imorgon väntar en längre dag på jobbet men med bara två lektioner efter lunch och på fredag ska jag och en väninna träffas direkt efter jobbet för att äta på Gothia och gå på teaterpremiär. Då ska vi fira att det förflutna är bakom och framtiden framför oss <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *