Fantastisk bra Acqua pass träning …

Att veta att man ska iväg kl. 18.30 för att kliva in i en bassäng var kanske inte den mest lockande tanke denna kväll med rätt så många minus grader utanför dörren och efter en dag på jobbet MEN Elisabeth och hennes man kom och hämtade upp mig då jag hade sagt/varnat att de  inte skulle ge mig utrymme för att backa då jag hade bestämt mig för att testa gå på den Acqua power pass med styrketräning och konditionsträning i vatten som just Elisabeth håller i Sandareds badhus.

När vi kom in var det så himla varmt och skönt och måste säga att vattnet i bassängen är betydligt bättre (dvs. något varmare) här i Sandared kontra mina tidigare upplevelser från Stadsparksbadet som gärna får höja temperaturen med någon grad =)

Passet var på en timma, mellan 19.30-20.30 och lovar att det kändes vilket jag kanske var lite tveksam att jag skulle känna. Vissa övningar var riktigt tuffa och nu efteråt känner jag mig sådär skön och mjuk i kroppen att jag kommer att somna så otroligt gott inatt.

Kan varmt rekommendera denna träningsform,  om inte annat som en komplement till det du redan gör eller för vissa personer som har vissa skador och kan inte träna på gym. Du får träning, det kan jag garantera och känner redan i kroppen både ben, armar och rumpa =)

Som ni förstår får man inte ta kort inne på ett badhus när det är folk där så kan inte visa er några exempel på det vi gjorde men kontakta Elisabeth Wihl (hennes fb finns HÄR) Hon har både morgonpass och kvällspasset jag var på ikväll …

Här är hon och hon pushade oss i en hel timma med sin energi. TACK Elisabeth!

Borde tvätta håret men alldeles för trött för det så somnar med något blött hår så får jag starta dagen imorgon med det istället. Fram till sportlovet är jag ”ledig” från mitt lärarjobb på onsdagar (bara tre onsdagar kvar) så imorgon ska jag både träffa en fd kollega som jobbar som gymnasielärare här i Borås och sedan lämna över nycklarna till butiken till nya hyresgästen.

Imorgon kan jag få berätta vad det kommer att bli där om ni är nyfikna =)

One thought on “Fantastisk bra Acqua pass träning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *