Plasmapen behandling på Klinik Villastan …

Det är många av er som frågar och som själva har redan gjort en Plasmapen behandling och har lite frågor kring hur man ser ut, hur lång tid det tar innan svullnaden gått bort osv.

Själv har jag gjort Plasmapen endast under ögonen där jag har de där linjerna som tyder på att man har levt under några år, hela 47 i mitt fall. Trots att de betyder något positivt så är jag även av den personliga åsikten att det räcker att jag vet att jag är 47 men kan jag få bort lite trötthet under ögonen så tar jag gärna det tillfälle i akt trots att jag är medveten, fullt medveten att jag inte blir yngre av detta.

Min andra plasmapen behandling gjorde jag 2/1 tror jag (du kan söka på plasmapen i sök funktionen så kommer alla inlägg kring de) då jag var ledig fram till den 7/1.  Efter fem/sex dagar tycker jag själv att svullnaden och prickarna är borta men nu ska man även tänka att jag som sagt endast gör under ögonen, kan inte svara om det är samma om man gör både ögonlocken och under samtidigt.

Här ligger jag redo med lite bedövningssalva för att Ann-Louise ska köra igång under en icke smickrande belysning =)

Första gången kändes det lite men denna gång reagerade jag lite vid ett endast tillfälle, annars kände jag knappast något. Ska tilläggas att man kommer dit 1 timma innan för att salvan ska hinna verka men under tiden kan man dricka kaffe och läsa tidningar vilket är avkoppling deluxe i en fin och lugn miljö.

Dag 2 tror jag … Trots att många väljer att kanske inte direkt visa sig på stan så brydde jag mig inte. Jag hade de dagarna en butik att tömma så åkte och köpte flyttkartonger och diverse annat för att sedan jobba med att vika och packa ner allt som var kvar (det blev en hel del lådor)

Var även och handlade när det var som mest folk på stora City runt 18, hahaha!

Efter några dagar …

Denna bild tog jag igår men alltid så svårt med ljus och annat. Inget snap filter med stjärnor på som gör att vi alla ser ut som 15 år yngre (fantastiskt och vilseledande filter =)

En vanlig selfie helt enkelt …

Vill man få bästa resultat så rekommenderar Ann-Louise att man gör Plasmapen åtminstone 2 gånger men då jag är 47 och har lite under ögonen så vill hon maximera så hon har bokat in mig för en sista behandling under sportlovet. Underbart att möta sommaren sedan med mina tre behandlingar gjorda men jag tycker redan att jag märkte skillnad efter gång 1 så tänk hur nöjd jag kommer att vara efter gång 3 =)

Har du frågor kontakta gärna Ann-Louise eller Jennie, båda är utbildade sjuksköterskor och driver den omtyckta Klinik Villastan där de kan ge dig professionell rådgivning utifrån din egen hud och förutsättningar vilket är naturligtvis viktigt då det som gäller för mig kanske inte gäller för dig. Att ställa den där frågan som endast de kan svara på kostar dig bara lite tid sedan får du själv avgöra <3

Alla de som har gjort det känner sig nöjda med resultatet, huden stramas upp och självklart blir du av med den där tröttheten som syns under ögonen trots att jag fortfarande är trött =) men vila får jag göra till sommaren.  Nu är det dags att plugga lite för söndagar är ingen vilodag här hos mig …

 

2 thoughts on “Plasmapen behandling på Klinik Villastan …

  1. Jag gjorde det efter första gången du hade bloggat om detta och är supernöjd! Ska kanske göra det en andra gång men är egentligen redan nöjd som det är! Spännande att följa hur du känner efter tredje gången! Tack för en trevlig blog Michela!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *