När man längtar efter …

Vid 11.30 idag mötte jag upp min väninna Linda för en sen frukost/tidig lunch …

Nu blir det dock lite plugg gällande brottsprevention, ett nytt delmoment i kriminologi kursen jag läser och så ska jag bara ligga och titta på någon film.

Vi ställde helt enkelt in Göteborg denna kväll då mer eller mindre vi alla fick små eller stora förhinder. Måste erkänna att detta eviga mörkret gör mig sömnig redan vid denna tid =) Inte helt ok då klockan är inte ens 18 … Längtar så efter våren, att köra till jobbet istället för att ta buss/tåg, ljusa kvällar, uteserveringar, fågelkvittret och dofterna <3

Och dessa denim från Please i model Classic har vi ett par kvar av, storlek XXS. Är du intresserad maila till info@lavendettaclothing.se

Snart så =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *