En mysig AW i småstaden …

Från att kanske träffats 4 morgon av 7 för en kaffe innan jag öppnade butiken till nu inga så bestämde Tania och jag för en liten AW på Ambar redan vid 18 tiden och kanske för att det är lönehelg så var det fullt vilket är trevligt för staden.

Tania tog en drink och jag lite bubbel som blev 2 glas och där går min gräns för redan vid 1 börjar jag känna av det så vågar inte mer än vad jag klarar.

Skillnaden är att hade vi varit i Italien så hade små snittar/små glas med oliver ingått i priset vilket inte är fallet här i Sverige men så är vi inte i Italien heller =)

Tanias drink såg otroligt mumsig ut.

Tummen upp för ett litet internt skämt …

Nu är det lördag morgon, jag ska ta en fika vid 11 och så har jag en massa jag borde göra men fick frågan att i eftermiddag åka med ett gäng väninnor till Göteborg och jag kanske gör det även om de redan nu vet att jag åker hem betydligt tidigare då jag måste åtminstone ha en söndag för studier och allt annat som jag måste göra. Vill nämligen vakna någorlunda pigg vilket man inte gör om man är ute till 03 =)

Kompromissar kanske därför med mig själv och följer med halva kvällen om jag känner att jag inte blir alldeles för ”stressad” av att inte ha en studiekväll idag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *