När man har väntat i 6 månader …

Igår kväll när jag kom hem från jobbet så tog jag ett varmt bad, tog på mig en av mina Julklappar (denna vita morgonrock) och sedan tittade jag på en dokumentär.

På Netflix finns nu nämligen en dokumentär (har dock sett flera) kring Ted Bundy  som nog anses vara den mest kände amerikanske seriemördaren, Tre avsnitt och intressant då den tar upp fakta som jag nog har glömt bort eller inte visste om.

Sevärd för alla som är intresserad av psyket och det man inte kan förstå att någon gör sig skyldig till. Från det till något helt annat…

I ca 6 månader har nämligen min torktumlare inte fungerat (den snurrar men blir inte varm), efter 1 månad ringde jag det numret vi som bor i denna bostadsrätt ska ringa men så ville de ha ett serienummer så ytterligare 2 månader gick innan jag ringde och tog reda vem som hade det och äääääääääntligen idag har jag nu gjort en anmälan och äntligen kommer någon hit den 6/2 för service på den!

Jag förstår mig inte på den sidan av mig. I 6 månader har jag gått och hängt kläderna i hemmet för att de skulle torka istället för att snabbt ringa in service på torktumlaren. När det gäller vissa saker får jag de aldrig gjorda medan när det gäller annat så är jag mer fokuserad. Oavsett så kan jag idag lägga en check på torktumlaren som nu bara får invänta service..

Är det bara jag som är dålig på att få VISSA saker gjorda? Mina fötter fick lite omvårdnad idag. Jag ogillar nämligen fötter och just därför är det viktigt att någon får göra sitt för att jag inte ska ogilla de ännu mer. Har nog en slags fotfobi tror jag speciellt gällande naglar på fötterna och hälar om man inte tar hand om de.

Alla har vi våra issues =)

Nu ska jag plugga innan jag ska ikväll möta upp Tania för ett glas på stan …

 

2 thoughts on “När man har väntat i 6 månader …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *