Att ha haft besök av Lena som har pratat med Molly …

För ett par veckor sedan la jag ut på insta story @michelacastellari  huruvida man kan ha en katt eller rådas av att ha två stycken pga. att de ska ha sällskap av varandra.

En person som skickade DM på denna fråga heter Lena (på insta: lena_aberg_helandeandrum) Hon skrev att det finns ett enkelt sätt att ta reda på vad Molly själv vill och det var genom att ”fråga henne”.  Lena som jobbar med energier, healing är medial men även kommunicerar med djur erbjöd sig att komma hem till mig för att just fråga Molly om hur hon önskar ha det.

Tyckte att det hela var spännande så var väldigt förväntansfull när Lena ringde på dörren.

Efter lite kaffe och fika så ställde hon diverse olika frågor till Molly däribland just det om sällskap men Molly är nöjd som hon är då hon även har Nicole som hon älskar.

Min lilla rackare till katt passade visst på att kommunicera tillbaka till mig genom Lena att hon tycker att jag borde tvätta oftare för Nicoles skull. Hahaha!

Av Mollys blick att döma är det just i detta ögonblick hon ”säger” att det är dags för mig att sätta igång tvättmaskinen =)

Personligen tycker jag att Molly kunde enkelt hålla sig till att besvara frågan, inte att berätta något som var i sammanhanget mindre viktigt =)

Kan man kommunicera med djur, vara medial och känna av energier? Jag är övertygad att visst har vissa denna förmågan då jag själv känt det att jag kan lite av det själv men inte velat utveckla det.

Lenas hemsida heter www.helandeandrum.se

Genom hemsidan eller hennes Instagram kan du självklart kontakta henne om du är intresserad och nyfiken.

Hon avslutade vårt möte med att lägga kort och sa frågade hon mig om hon fick lägga ett kort på Nicole.

Det kortet hon pekar på var om Nicole och det första hon säger är att Nicole kommer att komma och vilja satsa på något åt juristprogrammet, att just det skulle passa henne. Lite läskigt då Nicole två veckor tidigare hade just sagt till mig att hon vill kanske bli jurist. Sa det självklart till min dotter för att kanske motivera henne genom detta till att plugga, då kortet gör inte att hon kommer in på linjen =)

Molly och jag tackar för två mysiga och intressanta timmar och det säger jag efter att självklart ha tvättat rent det som behövdes. Inte vill jag göra denna lilla primadonnan ledsen =)

Som jag trodde är denna lilla tjejen rätt så nöjd med att ha oss för oss själva så får vi se i framtiden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *