En ledig men fullbokad dag …

Fram till efter sportlovet så är onsdagar min ”lediga”dag som egentligen ska gå till mina studier men som idag handlade mest om de där underbara ytligheter som jag idag passade på att komprimera på en och samma dag men som även innehöll besök av en djurkommunikatör som besökte hemmet för att ta reda på om Molly är nöjd med livet eller om hon skulle vilja att vi skaffade en katt till (om det i morgondagens inlägg) och som avslutades med en mysig middag med min väninna Sani som jag knappast har träffat sedan jag startade butiken.

Kl. 8 fixade jag naglarna hos Rimma och fransarna hos Emma på Smith Beauty. Rimma hade fått in några nya nyanser och självklart ska alla testas men idag började vi med Touche.

Rimma själv älskar låååååånga naglar som du kanske ser men så jobbar hon med detta så gissar att det är kul att experimentera lite. Den formen hon gör på naglarna är fantastico, ingen gör de som hon. Gillar nämligen inte breda så ska visa vad jag menar och försöka mig på konsten att ta kort på mina händer =)

Fransarna blev lika perfekta, inte för mycket och inte för lite, alldeles lagom för att slippa allt det där som heter smink. Lite foundation är typ det enda jag använder och föredrar att gå hit 1 gång var 3:e vecka för att känna mig sminkad utan att vara det.

Efter naglar och fransar kom Lena för att prata med Molly (inlägg om hennes besök imorgon) och sedan gick jag till duktiga Bella som färgade min utväxt i den där nyansen som jag bara äääälskar… Avslutade med en middag med Sani på Babbels och förstår inte att det har gått så lång tid sedan vi var och gjorde våra resor.

 

Tapas och en massa prat …

En riktig trevlig och lite annorlunda onsdag för min del som knappast gick i studiernas tecken men det får jag ta igen i helgen =)

Nu är klockan 23.30 och det är dags att släcka ljuset och datorn här. Imorgon ska jag undervisa i psykologi och då i ett delmoment som ofta benämns för ”ondskans psykologi”, ett inlägg om detta är bara givet i min blogg.

Buonanotte <3

 

2 thoughts on “En ledig men fullbokad dag …

    1. Hej, har du instagram gå in på min insta story @michelacastellari så ser du henne där och hennes länk till instagram annars kommer info ikväll men hon jobbar som djurkommunikatör, medium och med energier i hus osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *