Att vara klar med 29 minuter i marginal …

Igår söndag var en sådan dag då jag tog mig i kragen och skrev en inlämning i kriminologi som jag låg efter (och fick redan på kvällen med min stora förtjusning reda av vår kursledare att jag klarat den) och sedan hade jag även den hemtentan att skriva som skulle vara inlämnad innan 23.59 igår.

OMG! Sista sidan jag skrev kändes mer som jag svamlade runt kärnfrågorna och de teoretiska och  kriminologiska begreppen som vi skulle referera till och visa prov på analys men kl. 23.30 så tryckte jag äntligen på knappen ”skicka in uppgiften”. Mamma Mia så skönt att känna att jag inte ligger efter med något oavsett utgången på denna hemtenta!

Ibland får man faktiskt klappa sig lite på axeln för var sååå nära att välja bort den och rikta in mig på omtentan men när det gäller studier är jag lite mer av ”just do it” än vad jag är på flera andra områden så kokade kaffe och satte mig med den för att vid 23.31 klappa mig på axeln och känna mig nöjd.

Jag bara älskar den känslan av att ha presterat något även om prestationsgraden är inte riktigt den jag önskade kunna leverera då jobbet kräver sitt med nya kurser och med mycket nytt som jag måste sätta ihop och lära mig.

Somnade gott vid midnatt för att vid 5.15 gå upp. Inte så många timmars sömn men helt ok ändå när känslan är den rätta.

Måndagar innebär måndagsmöte och låt mig säga igen att all personal i skolan är bara helt underbara. När jag i somras åkte dit för att söka tjänst som italienska lärare på deltid kände jag det redan av mötet med rektorn och av väggarna. Ibland kan man inte riktigt förklara det men känslan visade sig, 6 månader senare, vara helt korrekt.

Nu längtar jag bara efter att det är ljusare på både morgon och kväll så att jag kan pendla genom att sätta mig i min bil och smidigt ta mig till och från jobbet eller så får jag bli sambo med någon göteborgare (skicka din anmälan isf. =).

Nicole har lagat mat vilket hon älskar, Molly har fått sin tonfisk variant och jag har tagit ett skönt och varmt bad samt tvättat håret vilket jag gör vart tredje/fjärde dag =)

Nu ska jag blåsa håret och njuta av att det är måndag kväll, morgondagens lektioner är förberedda och jag har ingen uppgift i kriminologi att lämna in.

Självklart finns det en massa annat jag skulle kunna göra men ikväll nöjer jag mig att ha en Michela kväll med Molly och någon dokumentär. En kvinna med enkla önskemål är jag …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *