Vad är kärlek? Alla Hjärtans dag närmar sig …

Alla Hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Vissa är olyckligt kära, vissa lyckligt kära, vissa inte alls kära och andra i sökandet av den stora kärleken? Vilka dras vi till? Hur många blir olyckligt kära och hur många har gjort slut med någon som har blivit olycklig av ditt beslut? Attraheras djur av vilken hona/hane som helst eller är även de selektiva i sitt urval? Kan man vara kär i samma person även efter 20-25 år?

Vill du få några av dessa svar besvarade eller delvis besvarade titta gärna på Helen Fisher (ca 15 minuter lång) så kanske kanske att du får en större förståelse för vad som händer i dig och i andra när ordet kärlek präglar din relation till en specifik person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *