#tenyearsagochallange …

Det går visst en #tenyearschallange på fb/instagram där man ska ta fram bilder från hur man såg ut för just 10 år sedan och lite förvirrad som jag var igår kväll så tänkte jag att det var 2018 men nej vi är inne på 2019 så det var bilder från 2009 jag skulle hitta så voilá här kommer en Michela som är 37 istället för nuvarande 47.

Jag älskade den ålder och jag älskade att jag log mycket och ofta <3

Mor fyllde 60 medan snart ska vi fira hennes 70 års dag …

Alla (kanske inte alla) gick runt i Nolita jeansjackorna … Februari i Thailand hoppandes på en säng =)

Jag snorklade bland hajar, här med killen som tog mig och ett par från Holland på detta äventyr på Phi Phi men de fick aldrig uppleva det (då vi var inte på samma ställe) Han var alldeles salig då vi hade haft 8 – 9 hajar som cirkulerade kring oss, något han aldrig tidigare hade upplevt trots att han jobbade med detta. Hajar dras till mig =)

Kariarieöarna med Nicole <3

… men sommaren handlade om några helger i Smögen. Väskan många hade kom från Mulberry =)

Louise som är betydligt yngre än mig följde med oss till just Smögen, idag har hon två underbara söner som jag ska träffa på söndag…

Sani och jag i Smögen, mötte Sani på Landvetter för ett par månader sedan, hon åldras aldrig!

Konsert i augusti/september …

Den sommaren blev det många pussar men den enda jag riktigt minns är denna =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *