Premiär och One Teaspoon jeans för 500:- !!!

Söndag. Igår var jag helt slut efter veckan som varit med många nya intryck, tidiga morgon och allt det som är lite nytt för min del men idag vaknade jag med lite lite mer energi. Klockan 9 hade jag redan tittat färdigt på en film, lämnat papper för bokföring och handlat.

Återvände dock till sängen och läste dock inte allt jag skulle ha läst och gjorde inte allt jag borde ha gjort men gjorde något av allt det där så får fortsätta i veckan att plugga, på bussen och så fort jag kommer hem från jobbet.

Söker du efter ett par svarta denim så har vi 1/28 och 1/29 från dessa från One Teaspoon i den kända modellen Freebirds. Helsvarta och inga slitningar och de går till vristen. Underbar sköna och nu kostar de endast 500:-!!! Är du intresserad maila mig på michelacastellari71@gmail.com (100:- frakt tillkommer om de ska skickas).

Alltid svårt att ta bild nu på vintertid och speciellt på svarta kläder men här en närbild på de.

Kan verkligen inte förstå att helgen är snart redan över men ikväll körde jag faktiskt för första gången på kanske 10 år ett body pump pass på Arena Fitness.

Alltid svårt i början när man inte vet vad nästa moment är, när man är ny och aldrig kört den koreografin tidigare samt att musklerna inte riktigt visste vad som hände … Kul att ha satt igång kroppen så mitt mål är onsdagar, lördagar och söndagar till att gå till gymet.

Fick med mig Vivvi på detta så perfekt att ha någon som är med så att det blir av och så tog vi både en kopp kaffe innan och efter för att göra besöket extra trevligt =)

Nu ska jag duscha, packa min väska så att den står klar med allt den ska innehålla för morgondagens lektioner och så ska jag lägga mig och titta på någon ny film/dokumentär innan jag somnar gott tacksam för en skön helg <3

 

One thought on “Premiär och One Teaspoon jeans för 500:- !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *