Dagen i bilder …

Jag tror att jag får vara beredd på det tar ett tag innan kroppen och psyket har vant sig att gå upp vid 5 på morgonen och innan jag har kommit in i det där med att ha lektioner även i ett nytt ämne. Det tar lite på energin i början då man måste få ihop sitt eget material, förbereda sig, lära sig nya namn och allt det som är fantastiskt roligt och utmanande men som även kräver lite energi.

Vaknade så klart även idag vid 4.40 trots ledig lördag men låg kvar till 8 innan jag gick ner till stan för att sola 14 minuter. Ljusterapi och värme men självklart inte bra för huden för övrigt …

Det finns några saker man måste byta ut ibland och om inte byta ut ha dubbelt av så idag gick jag in på Mariella för att köpa några nya Lexington badhanddukar och då Nicole hade önskemål om grönt och då vi har rätt så mycket grönt i vardagsrummet i form av vår fondvägg så varför inte? Det är ju trots allt hoppets färg och hoppas kan man ju alltid göra =)

Efter Mariella så köpte jag mig lunch att ha medan jag skulle äta innan jag skulle börja mitt pluggande (var tanken) och köpte något jag nog inte har ätit på minst 10 år, bakad potatis? Är det 80 tal att äta bakad potatis? Så otroligt gott dock så blev så mätt att jag somnade i sängen istället för att plugga, hahaha!

Kyckling och curry, kan inte ens minnas när jag åt detta sist =)

Jag tog åtminstone fram böckerna i 30 minuter då jag har en hel del att lämna in nu under januari månad …

Vi har lagt pläden vid kanten på soffan för det är Mollys nya favoritplats när jag inte ligger i sängen.

Flyttade mig till sängen och då somnade jag. Jag är helt enkelt för trött så tillåter mig att ligga här och titta på film, inte göra något så gör jag allt imorgon istället med den energin som jag borde få av dagens vila.

Imorgon ska jag även köra body pump för första gången på minst 10 år så på måndag lär jag nog få känna att kroppen har trots allt några muskler, de ska väckas till liv nu =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *