Att få känna att det är fredag …

Det har nog aldrig hänt innan att jag har känt på riktigt ”skönt att det är fredag” då jag har om så bara i några timmar oftast haft butiken öppen åtminstone på lördagar sista månaderna men idag kunde jag verkligen få känna den där sköna känsla av helg trots att den ska präglas av förberedelser och egna studier. En låtsas ledighet med dock inga speciella tider att passa, det är ledighet för mig =)

Med tanke på att jag har gått upp vid 5 på morgonen hela veckan så är det inte så märkligt att det är rätt så skönt med en mysig fredag kväll hemma. Ett varmt bad, lite skön musik, göra mig pinsam framför Molly genom att sjunga och dansa för sin katt och så lite Teds talk på detta, kan faktiskt inte tänka mig en så mycket bättre fredag kväll.

Nu ska jag se om jag kan finna filmerna som är baserade på Zimbardo kända socialpsykologiska experiment på Stanford University samma år som jag föddes (1971).

Det och sedan en god natts sömn med hoppet att inte vakna förrän 6.30 imorgon lördag för den tiden betyder sovmorgon för mig …

Buonanotte <3

 

4 thoughts on “Att få känna att det är fredag …

    1. Troligtvis för att jag tycker själv att det är fint men tack för att du ändå ser att jag hade varit söt utan de =)
      Bilden är dock lite missvisande då jag gör en konstig min =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *