Två resor inbokade för våren och sommaren …

Två resor inbokade på två dagar, det är minsann att planera upp delar av våren och sommaren. Första resan för 2019 blir Marbella dit Nicole, jag och mor kommer fram till natten mellan den 13-14/4 medan min syster och syskonbarn kommer den 15/4. Nicole och jag åker sedan hem den 20/4 medan resterande delar av The Castellaris stannar fram till den 26/4.

Resan är planerad för att fira mor som den 8/4 blir 70 år och vad är bättre än att få umgås med sina barn och barnbarn =)? Det var om inte annat hennes önskan och då alltid ses ihop antingen i Sverige eller Italien kände vi för ovanlighetens skull för en familjeträff på annan ort.

Så skönt vi hade det när vi var där i juli och hoppas på bra väder även i april …

När vi åkte till Marbella, förra sommaren i juli bodde vi i DENNA lägenhet men då vi blir hela 4 ”vuxna” (beror på definitionen på vuxen =) och 2 barn så har vi valt nu istället DENNA lägenhet som dock också ligger i samma komplex för läget är helt fantastiskt. Bara 200-300 meter från stranden, rent och fräscht så blev verkligen glatt överraskad över hur mysigt det kan vara att hyra en lägenhet kontra bo på hotel.

Här vid ingången till komplexet som har poolområde men själva låg vi på takterrassen när vi inte var på stranden.

Någon bild på den söta lägenheten vi hyrde då och både den och den vi ska hyra nu i april finns på www.hyramarbella.se

 

Trocadero beach var det självklara valet för oss så jag fokuserar på en stor sol …

Resa nr 2 kommer att ske i juni, efter skolavslutning då både Nicole och Saga läser första året på gymnasiet och kan inte ta ledigt och jag självklart får planera in ledighet när jag är just ledig =)

Det är min väninna Ann-Louise, hennes dotter Saga (som vi åkte till Cypern med förra sommaren) som Nicole och jag ska åka 5 nätter till New York med i mitten på juni och det kommer att vara en spännande resa, vad annars i en stad som NY?

Nicole och jag var i NY för några år sedan men då var hon lite för liten för att vara intresserad av vissa saker som jag tror hon och Saga uppskattar idag medan Ann-Louise och Saga var där en gång då det var snöstorm så att de aldrig lämnade hotellet.

Ann-Louise och jag träffades på lunchen för att gå till Resia (tack för trevligt service). Jag som älskar att åka med Finnair blev så glad när de hade så bra flygtider. Vi åker på morgonen och lämnar NY på kvällen. Inga obekväma tider men alldeles perfekta sådana.

Här en bild på Nicole när vi kom fram till John F Kennedy flygplatsen och det såg ut precis som hon trodde och hade sett på film. En liknande bild ska vi ta även i år har hon redan bestämt =)

Vi bodde då på The Warwick Hotel och det lutar med stor sannolikhet att vi kommer att boka rum på detta hotel även denna gång.

En vecka i Marbella i april för att fira vår då nyblivna 70 åring med hela famiglia Castellari och nästan en vecka i NY med vänner. Två fantastiska resor väntar och jag som älskar att planera för att kunna se fram emot älskar detta <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *