Att fortsätta prata om ansträngningsinkontinens …

Idag har jag tagit hand om lite ytligheter som naglar & fransar för att sedan bli intervjuad i P4 Sjuhärads lokaler av dock P4 Malmö. Gissa samtalsämnet? Ansträngningsinkontinens, ett ämne som jag har pratat offentligt om då det var tack vore att någon pratade öppet om det som jag förstod att det var precis det jag led av.

Även Malmö borna behöver nämligen få veta att närmare hälften av oss kvinnor har problem med detta, att man inte är själv om det men ännu viktigare att hjälp finns att få för att slippa läcka vid löpning, hopp, hosta, ridning och andra aktiviteter som gör att man inte rör sig som man hade önskat pga. detta eller att man helt enkelt känner sig otrolig obekväm i vissa situationer pga. det som kan hända.

 

Så viktigt att sprida den information och prata om det för själv tillhör jag sedan november (då jag opererades) de som har fått hjälp i form av en enkel TVT operation och som nu inte längre lider av denna typ av ansträngningsinkontinens. På söndag ska jag tom. till gymmet för dags att börja nu känner jag.

HÄR ett inlägg om själva operationen och när intervjun kommer ut i radion i Malmö vet jag faktiskt inte (glömde att fråga =)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *