Plasma Pen på Klinik Villastan …

Som ni som följer mig på Instagram @michelacastellari redan vet så gjorde jag för 5 dagar sedan min andra Plasma Pen behandling för är man i min ålder (47) så räcker det oftast inte med en gång. Den största skillnaden sägs nämligen synas mellan gång 1 och 2 även om jag upplevde den redan efter första.

Jag gick till min väninna Ann-Louise som gjorde denna behandling på mig och om jag tyckte att det kändes första gången så kände jag knappast något denna gång.

Så glad var hon strax innan vi gick in till hennes behandlingsrum =)

Bilderna är självklart utan smink och utan filter.

På kvällen samma dag jag gjorde min Plasma Pen.

 

Jag har valt att göra behandlingen under ögonen och lite på sidan så här kommer några bilder från samma dag och dagen efter då svullnaden är som störst. Det hindrade dock inte mig från att gå och handla på vår stora ICA vid 18 tiden (när det är som mest folk) och åka och köpa flyttkartonger.

Jag har fåfängan att göra behandlingar men är inte direkt den som gömmer sig inne fram till att man ser ok ut. Lite dubbel i min fåfänga helt enkelt…

Lite svårt att förstå att ingen bad om mitt mobilnr när jag gick där bland hyllorna och handlade =)

Och idag ser jag helt ok ut. Fortfarande lite röd och lite lite svullen men inget mina kollegor kommer att reagera på när de ser mig imorgon på vårt måndagsmöte för då kommer lite foundation att dölja det röda och voilá kommer inte heller mina elever att se detta på tisdag när lektionerna börjar igen efter lovet.

Ska ta någon bild i dagsljuset imorgon så ser ni tydligare men skillnaden märker jag tydligt även om det nu tar några veckor innan huden är helt läkt.

Tillhör de personer som tycker att lite fåfänga är helt ok så länge man inte hänger upp sin personlighet på det =)

Klinik Villastan håller på och uppdaterar sin hemsida HÄR men deras telefonnummer står där så bara att ringa och fråga. Många väljer att göra både övre ögonlock och under så den möjligheten finns också.

Oavsett var du gör den så är min personliga åsikt att den som utför vissa behandlingar som denna ska helst vara läkare/sjuksköterska för om något skulle gå fel så har de inte bara kunskapen att utföra behandlingen men även vad man ska göra om något skulle gå fel.

Nu är klockan 23. Nicole och Holly (som ska sova över här då de är lediga även imorgon) sitter med ansiktsmasker på sig och lär nog inte vara allt för trötta då de sov till 13 idag. Mamma Mia, tror aldrig någonsin att jag har sovit längre än till 8 typ under mina 47 år med ett enda undantag efter en utekväll i Smögen då jag tom. missade hotellfrukosten med 5 minuter. Glömmer det aldrig =)

Imorgon ska jag upp 5.15 för Jullovet är slut för min del <3 Nu börjar vårterminen och den kommer att vara intensiv för min del men det ska bli kul och en riktig utmaning på många olika plan.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *