Före och efter, då och nu …

Det var en gång en butik …

och idag har vi Ä N T L I G E N tömt det mesta med undantag för några skor som ska flyttas på tisdag kväll så att precis allt är sedan borta. Har faktiskt slitit en hel del sedan jag kom hem från Bologna trots feber och en förkylning som har varit ihärdig och med mina svullna och prickiga ögon efter min andra Plasmapen behandling.

Lika bra att göra allt direkt eller =)?

Vet att många har drömmen om en butik eller webshop. Tänkte därför om några dagar skriva ett inlägg där jag delar med mig lite av det som jag tycker man borde tänka på innan för det är så lätt att tro och göra drömkalkyler medan oftast är det inte riktigt som vi hoppades på. Vissa saker kan man räkna på, vissa andra inte.

Nu blickar jag inte på det som har varit, tacksam bara att det äntligen är slut (krävdes som sagt tre gånger för min del) för nu är jag verkligen helt färdig och det var kanske det som var meningen om man nu ska försöka hitta en sådan. Skulle aldrig vilja göra om det och det är trots allt en lärdom i sig =)

Idag fick jag hjälp och så här ser butiken ut idag, tom med bara galgar som ska flyttas <3

Tackar så klart alla mina underbara kunder för åren som varit men nu är det dags att blicka på det jag har gjort sista halvåret och som utvecklar mig och får mig att känna mig meningsfull.

När människor har dock frågat mig hur det kommer sig att jag står i en klädbutik trots 2 examen och en som beteendevetare har jag alltid svarat ”säg till mig ett ställe som inte kräver mer psykologi än ett provrum för en kvinna” och står fast vid det.

Alla som jobbar och har butiker gör helt klart stora insatser, bara inte min grej längre och som sagt, ett inlägg om att driva butik och webbshop (från mitt perspektiv) kommer om några dagar när jag har kommit igång med undervisning och studier. Lite små stressad för allt med nya klasser jag ska undervisa psykologi i och en kommande tenta i kriminologi.

Ett steg i taget för nu har jag åtminstone en stressfaktor mindre i mitt liv och det är jag otroligt tacksam för <3

7 thoughts on “Före och efter, då och nu …

  1. Ett besök i din butik för några år sen finns i minnet. Snygga kläder men framför allt en störtskön tjej bakom disken, humor och värme. Åh lille fina Knut, så gosig o kelig. Lycka till med allt ?

    1. Tack snälla, dina ord värmer verkligen för det är det bästa betyget du kunde ge mig <3
      Ja, lille Knut, utan honom vore butiken inte ens detsamma ...
      Kramar till dig och åter tack för orden.

  2. Nyfiken på hur det var att driva en butik. Alltid varit en dröm. Ser fram emot ditt inlägg, bra att höra allt bakom också och vad man bör tänka på :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *