Att ha återfunnit tre favoritklänningar …

Trots en stark förkylning och lite feber så har jag och en vän idag rensat min källare för måste bara erkänna att det såg helt ofattbart stökigt ut därinne, i den lilla ytan som en standard källare är och som vi fick när vi flyttade in för 3 år sedan. Tycker verkligen att de som bygger nya hus borde tänka till och göra en källare dubbel så stor =)

Då nya flyttlådor hade köpts in så sorterades allt snyggt och prydligt och voilá kom tre klänningar fram som jag har letat efter länge men inte hittat samtidigt som min vackra siden blus från Dondup var på exakt samma plats. Kände som att jag hade vunnit på lotto måste jag erkänna. Denna klänning köpte jag nämligen i Italien och den kostade såpass att jag gick in, ut och in igen =)

Bilden är suddig och tagen när Nicole och jag var i Turkiet för några år sedan men som ni ser är klänningen väldigt mycket av allt så en sådan som man antingen älskar eller verkligen ogillar …

Och här de andra två klänningar som nu är tillbaka och där bilderna är tagna från en skön semesterresa på Rhodos.

Känns verkligen som att jag har tre nya klänningar då jag hann aldrig använda de många gånger… G L A D!!!

Förutom dessa hittade jag även mina Havaianas med Swarovski kristaller, älskar nämligen de och undrade var de hade tagit vägen!

Vi åkte sedan och sorterade ”skräpet” på Boda (erkänner att jag satt inne i bilen då jag var så trött och febrig =) så tacksam för hjälpen jag fick.

Imorgon ska jag samla ihop mina krafter och gå till butiken för att packa ner allt som inte redan är packad, flytta lådorna till ett lager innan de sedan ska sändas till en säljare i Göteborg (inte allt dock) och så lär jag vara helt slut efter detta då jag är som sagt febrig.

Skulle använt denna vecka för att förbereda mina lektioner i psykologi då jag börjar undervisa i detta på tisdag men får ta en halv dag på söndag och använda tiden jag har i skolan mellan lektionerna istället med hoppet att jag klarar det. Första året man undervisar i ett ämne är alltid det jobbigaste då det är då man ska förbereda allt material och plugga på det man ska undervisa i och självklart vill jag göra ett gott och professionellt intryck (samtidigt som jag är jag =).

Hoppas hinna med allt för just nu är jag något stressad för allt men å andra sidan är jag snart helt av med butiken, har funnit tre favoritklänningar, tittat på några gamla kort som ligger i förrådet och känt att fasiken, 2019 blir jag av med mycket som har tagit allt för mycket energi så får helt enkelt starta 2019 med lite energi för att fylla på med den under året …

Snart kommer Nicole hem efter att ha varit ute på stan med två väninnor medan här blir det Alvedon och säng för att orka morgondagen.

Kram <3

2 thoughts on “Att ha återfunnit tre favoritklänningar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *