Plasmapen behandling, gång 2 …

Idag vid 11 tiden var jag hos min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan för att göra min andra Plasmapen behandling. Du kan läsa om min första och om vad Plasmapen är i DETTA inlägg men skriver du ”plasmapen” i sökrutan hittar du flera inlägg med bilder på hur jag såg ut dag för dag.

De flesta rekommenderar att man ska göra två behandlingar, det är tom. sa att den största skillnaden är visst mellan gång 1 och 2 även om jag tyckte att jag såg en skillnad redan efter första.

Inget kanske andra la märke till men något jag själv upplever och ser när jag tittar mig i spegeln så ska bli väldigt spännande att se hur resultatet blir efter min andra behandling.

Jag kom till kliniken en timma tidigare för att Ann-Louise skulle lägga lite bedövningssalva och så satt jag där och drack kaffe, vatten och jobbade lite samtidigt som jag småpratade med Jessica och Jennie när de hade möjlighet till det.

Och så var det dags. Är otroligt förkyld idag så Ann-Louise påpekade att det kunde kännas lite extra iom. att mitt immunförsvar är lägre nu men förutom vid ett litet tillfälle vid ena ögat så kände jag ingenting denna gång. Blev nästan förvånad, förkylningen kanske gav motsatt reaktion på min kropp =)

Har tagit några före bilder den här gången som jag ska dela med mig. Dag 2 och 3 är de då man är mest svullen men det hindrade inte mig idag att gå och handla och gå och köpa några flyttkartonger för imorgon ska jag på förmiddagen vara i butiken för att röja lite.

En hel del att göra resten av veckan helt enkelt men perfekt att göra min plasmapen idag så att den värsta svullnaden är över tills jag börjar jobba på måndag.

Måste bara slutligen visa bilden de la ut på sin Instagram då man kan pigmentera sina läppar, 30% av färgen försvinner visst så det kommer att se mer naturligt ut men något du har testat? På Klinik Villastan är det en ny hudterapeut som gör det som heter Paulina. En väninna ska göra det så spännande att se hur det kommer att se ut på just henne.

Nu kan jag knappast andas, så snuvig är jag så får hämta lite papper, ta en Alvedon och försöka sova mig frisk för imorgon har jag lite att göra =) Inget Jullov här direkt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *