Nyårsafton 2018 …

Kan fortfarande inte förstå hur fort 9 timmar kan gå men ibland är det precis så att tid och rum försvinner när man har roligt och trevligt.

Igår vid 18.30 var jag bjuden hemma hos. min väninna Ann-Louise på nyårsmiddag och kvällen till äran tog jag på mig min nyinköpta klänning från Bologna som jag verkligen tycker så mycket om för den är skön och glittrig. Den med mörkare strumpbyxor och höga svarta stövlar fick bli min kvällens outfit, exakt så som min syster ville när hon såg klänningen och kände att den måste syrran ha.

Bland gästerna tre par inbjudna som hon har känt i många år så jag och en av männen som är tillsammans med en av hennes väninnor, vi var lite nykomlingarna vilket dock inte alls kändes då alla var så otroligt trevliga, välkomnande och nyfikna på vem man själv är.

Älskar mötet med nya bekantskaper och gårdagens kväll visar verkligen hur trevligt sådana möten är, när någon bjuder in olika typer av konstellationer och vänner. Tror att alla hade verkligen en underbar trevlig kväll i Ann-Louise nya lägenhet som var pimpad för en god trerättersmiddag och med henne som den fantastiska värdinna hon är som alltid bjuder på sig själv.

Alla fick var sin lilla hatt och så hade vi fått önska oss 4 låtar var som spelades för fullt på Spotify.

 

Förrätt, varmrätt och dessert, allt serverat till bubbel, vin och lite annat =)

Helt plötsligt blev klockan midnatt och vi skålade med låten ”Happy New Year” i bakgrunden.

Här började vi bli lite trötta efter att ha dansat till olika låtar =) Men så var klockan runt 03 på natten så inte så märkligt kanske att ögonen började gå i kors =)

Tom. min bh åkte ner ser jag på bilden, hahaha!

En sista toa selfie hemma hos Ann-Louise innan vi alla gick följe genom stan och det märkliga var att vi såg inte en enda person på nattpromenaden.

Jag gick upp 5.30 igår och la mig 03.30, inte så konstigt om jag kommer att somna gott ikväll men så otroligt nöjd med 2018 sista dag och 2019 första dag <3

Tack Ann-Louise och alla underbara på festen för en fantastisk kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *